Wij zijn Assuria, uw expert in verzekeringen.

Wat u over Assuria moet weten.

Assuria is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor ondernemingen, zelfstandigen, vrije beroepen en particulieren.  Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten.

Assuria tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico's die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen. Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen. Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossierbezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen. Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven:

  • Totaal onafhankelijk verzekeringsadvies;
  • Samenwerking met tal van verzekeringsmaatschappijen;
  • Beheer en checkup van uw verzekeringsdossier;
  • Opvolging en afhandeling van uw schadedossier met een persoonlijke bijstand bij expertise;
  • Wij nemen de tijd om U situatie of activiteit te analyseren en u persoonlijk goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor ondernemingen, zelfstandigen/vrije beroepen en particulieren. Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren.

Uw verzekeraars